Pigerne og jeg har i den anledning lavet lidt lækkert til kaffen.
CHOKO CUP CAKES med CHOKO FROSTING
100 g hvedemel
25 g kakao
150 g sukker
1 tsk vanille
1½ tsk bagepulver
50 g blødt smør
1 1/4 dl skummetmælk
1 æg
mini cupcake forme (24 stk)
1. Mel, Kakao, sukker, vanille, bagepulver blandes
2. Smuldr smørret i melblandingen
3. Tilsæt halvdelen af mælken og rør dejen jævn
4. pisk resten af mælken sammen med æg og rør det i dejen
5. Fordel dejen i formene og bag i 175 grader i 20-25 min.
FROSTING
250 g flormelis
25 g kakao
75 g smør
ca 2 spsk mælk
1. Bland flormelis og kakao
2. smuldr smørret i
3. pisk ved lav hastighed mens mælken tilsættes
4. Pisk mindst 5 minutter, til det er let og luftigt
5. fordel på kagerne, når disse er helt afkølet.
VANILLE CUPCAKES med JORDBÆR FROSTING
125 g hvedemel
150 g sukker
1 spsk vanillesukker
1½ tsk bagepulver
50 g smør
125 ml mælk
1 æg
1. Mel, sukker, vanille, bagepulver blandes
2. Smuldr smørret i melblandingen
3. Tilsæt halvdelen af mælken og rør dejen jævn
4. pisk resten af mælken sammen med æg og rør det i dejen
5. Fordel dejen i formene og bag i 175 grader i 20-25 min.
JORDBÆR FROSTING
250 g flormelis med jordbærsmag (fås i kvickly)
125 g flormelis
2 tsk vanilleessens
110 g smør
ca 3 spsk mælk
1. Begge flormelis, vanille og smør smuldres sammen
2. mælk tilsættes lidt af gangen, mens der piskes ved lav hastighed
3. pisk mindst 5 min, let og luftig.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar