Denne smørcreme er god at arbejde med og nem at smøre op og så smager den tilmed godt, den eneste smørcreme jeg har kunne lide indtil nu.
1 portion
| |
---|---|
Kom sukker og vand i en gryde. Kog indtil sukkeret er smeltet. Lad det køle lidt af. Det skal være over 45 grader. Hvis det er varmt uden at brænde så passer det. Hak chokoladen og tilsæt den til siruppen så den smelter og det bliver en tyk creme. Hæld det i en skål og lad det køle yderligt af til koldere end "lillefingervarmt". Gerne stuetemperatur. Hæld også smørret og æggeblommen i skålen Pisk det hele kraftigt. Pisk indtil du har en luftig blød og ensartet creme. På et tidspunkt sker der et tydeligt skift hvor det ændrer sig til at blive en luftig creme. |
Hejsa og velkommen til min kageside... Denne side er hovedsagelig ment som min egen opskriftsamling, da det er rart at have et sted hvor alle de bedste opskrifter er gemt, men da bestemt også til brug for andre kageglade slikmunde som mig selv. Så god fornøjelse derude...
torsdag den 10. juli 2014
Chokolade smørcreme
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar