Bunden:
250 g Krydderkiks (eks. Bastogne)
100 g Smør
Dumle-creme:
220 g Dumle
150 g Smør
4 spsk Fløde
2 spsk Flormelis
Toppins:
150 g lys chokolade
100 g mørk chokolade
50 g smør
2 spsk fløde
Chokoladestykker
Karamel tern
Jeg har brugt en aflang form til kagen. Jeg startede med at klippe et stykke bagepapir til og lægge i bunden af formen.
Kiks køres i køkkenmaskinen til de er helt smuldret, de er lidt hårde ved maskinen, så brækkede dem i stykker først.
Smørret smeltes og hældes over kiksekrummerne og det samles og bredes ud i formen. Stilles på køl
Alle ingredienser til Dumle-cremen hældes i en lille tykbundet gryde og varmes langsomt op.
Når det er smeltet sammen til en jævn masse, bredes det ud på tærte bunden, som igen stilles på køl
Chokoladen smeltes over vandbad, smørret og fløden røres ud i og det hældes over tærten, og pyntes med karamel og chokolade, stilles koldt til servering
Ingen kommentarer:
Send en kommentar