Kagen er meget bombastisk og er bedst med vaniljeis eller lign til. |
260 g rørsukker
150 g smør
4 æg
150 g hvedemel
45 g kakao
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
75 g finhakket chokolade
Appelsin-choko trøffel:
300 g god chokolade min 70%
½ l piskefløde
revet skal af 1 øko appelsin
Pynt:
Chokoladefondant
Chokolade æg
Silkebånd
Sådan gjorde jeg:
Brownie:
- Smør og sukker røres, derefter røres æg i et ad gangen
- Mel, vanille, bagepulver og chokolade blandes sammen og røres i æggemassen
- Bages ca. 30 min ved 175 grader i springform
Appelsin-choko trøffel:
- Chokoladen hakkes og kommes i en skål
- Fløden koges op i en gryde
- Fløden hældes over chokoladen og der røres til al chokoladen er smeltet
- Appelsinskal røres i
- Det sættes i køleskab til det er helt afkølet og tyknet
Kagen:
- Den afkølet brownie flækkes
- Trøffel cremen sprøjtes på den ene bund
- Toppen lægges på og kagen pyntes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar