Hejsa og velkommen til min kageside... Denne side er hovedsagelig ment som min egen opskriftsamling, da det er rart at have et sted hvor alle de bedste opskrifter er gemt, men da bestemt også til brug for andre kageglade slikmunde som mig selv. Så god fornøjelse derude...
søndag den 28. april 2013
Orangestænger... Karen volf kan godt pakke sammen, vi har fundet opskriften.
ca. 60 stk
225 g mel
100 g Ren rå marcipan
200 g Margarine
90 g Sukker
Revet skal af 1 appelsin
pynt : 100 g smeltet chokolade
1. Ælt marcipanen med margarinen
2. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen til den samler sig
3. Dejen hviler evt. i køleskab
4. Køres igennem kødhakker med småkageudstikker på (den til vanillekranse)
5. Skæres i stykker på ca. 7 cm
6. Sættes på bagepapir og bages 7 min ved 200 grader
7. Når småkagerne er afkølet, pensles smeltet chokolade på bunden
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tak for denne opskrift på en af mine helt store passioner ... ;-)
SvarSletFor at få en mere sprød småkage prøv at lege med en blanding af kartoffelmel og hvedemel, på samme måde som med vaniljekranse. Personligt udskifter jeg ca 1/3 af melet med kartoffelmel.
Kunne man prøve med lidt potaske ?
Sletjeg har ikke nogen kødhakker, kan jeg ikke bar rulle en pølse og skære i passende stykker?
SvarSletKan dejen fryses, evt. rulles og tages ud når jeg skal lave dem?
Hej Tinna, undskyld mit sene svar, man kan sagtens lave kagerne ved at rulle ud og skære i passende stykker. Dejen kan med fordel fryses. God fornøjelse
SvarSletKan man bruge rigtigt små i stedet for magazine?
SvarSletDet er ligegyldigt om man bruger smør eller margarine, det er en smagssag.
SletKan de fryses efter de er lavet, men før chokoladen
SvarSlet