søndag den 5. maj 2013

Barnedåbs kage



Chokoladekage med Stracciatella mousse
 

Chokoladebunde:
(denne kage bages 2 gange)
 
450 g sukker
5 æg
75 g margarine
3 dl mælk
100 g chokolade
375 g mel
3 spsk kakaopulver
4½ tsk bagepulver
2 spsk vanillesukker
1 spsk vanilleessens
 
  • Sukker og æg piskes hvidt
  • vanille essens piskes i
  • margarine, chokolade og mælk lunes i en gryde, til margarine og chokolade er smeltet
  • mel, kakao, vanille, bagepulver blandes sammen
  • mel blanding og mælk hældes skiftesvis i sukker og æg
  • Hældes i forn 35 x 25 cm, beklædt med bagepapir
  • Bages ca.20 minutter ved 200 grader
  • Bag en kage mere!
 
 
Stracciatella mousse
 
2 breve vanille mousse fra Dr Oetker (ved godt det er snyd, men den er god)
5 dl mælk
150 g hakket chokolade
 
  • Moussen piskes sammen med mælk efter anvisning på pakken
  • den hakkede chokolade vendes forsigtig i moussen
 
Kagerne skæres til, så begge er ca. 3 cm høje (husk at den overskuende kage kan bruges til studenterbrød eller romkugler)

Den ene bund lægges på det fad som kagen skal serveres på. Lav en kant af kraftig karton hele vejen om kagen, så moussen ikke løber ud.

Moussen lægges på nederste bund, og derefter kommes øverste bund på. Stilles i køleskab, så moussen kan "sætte sig". (gerne til dagen efter)

Herefter kan kagen pyntes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar