onsdag den 14. august 2013

Blåbærmuffins med kærnemælk



Blåbærmuffins med kærnemælk (12 stk.):
100 g. margarine
140 g. sukker
2 æg
2,5 dl. kærnemælk
2 tsk. vanilje
280 g. mel
½ tsk. salt
1 tsk. natron
2 tsk. bagepulver
½ tsk. muskat
150 g.  blåbær
 
12 muffins papirforme

  • Forvarm ovnen til 185 grader.
  • Sæt papirformene i en metal muffinsform med plads til 12 muffins.
  • Pisk smør og sukker let og luftigt
  • Pisk æg, kærnemælk og vanilje i
  • Bland mel, salt, bagepulver, natron og muskat i en anden skål.
  • Bland de våde ingredienser med de tørre -  rør til melet er forsvundet.
  • Vend hurtigt bærerne i dejen og fyld dejen op til kanten af papirformen.
  • Bag muffins i 20 minutter og lad dem afkøle en smule inden de serveres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar